HR op Maat is als enige in Nederland gespecialiseerd in het leveren van hr-professionals met een media-achtergrond. We hebben ruim 10 jaar ervaring en kennen de mediasector daardoor van voor tot achter. Doordat wij de mediasector goed kennen, kennen wij  de specifieke vragen en weten wij altijd de juiste match te maken tussen interim-professional en organisatie.

Doordat wij snappen wat er in de mediasector nodig is, bieden wij ook specifieke diensten aan waaraan meerdere bedrijven in deze tijd behoefte hebben. Denk bijvoorbeeld aan de volgende onderwerpen:

  1. Hoe moet je omgaan met de nieuwe media cao en hoe match je je eigen arbeidsvoorwaarden hierop, of specifiek met de invulling van de PKB’s?
  2. Hoe ga je om met het personeel waarvan je weet dat ze niet mee kunnen en/of willen bij de transformatie van print naar online. Zelfs al zou je ze scholen en trainen.
  3. Hoe ga je om met de nieuwe toekomstprofielen voor media-organisaties?
  4. Hoe kun je voor jouw organisatie nieuwe functieprofielen opstellen en die koppelen aan jouw bedrijfsdoelstellingen?

Welk onderwerp het ook betreft, wij komen graag in gesprek om mee te denken, de juiste match te maken of concrete diensten aan te bieden.

Ook als je je HR discipline flexibeler wilt vormgeven, of als je behoefte hebt aan extra handen door ziekte of onderbezetting op de afdeling, levert HR op maat voor jou de professional die bij je past!

Wil je meer informatie? Vul  dan het contactformulier hiernaast in of neem telefonisch contact op met Lars Timmermans, 06-46266658.

Neem contact op

Voornaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon (verplicht)