Je eigen bedrijf starten

Zit er een ondernemer in jou?

Wil je gaan freelancen of voor jezelf beginnen? Bij een eigen bedrijf starten komt veel kijken. Hoe begin je en wat moet je allemaal regelen? Wij begeleiden je vanaf de allereerste stap tot aan je eerste factuur. Maar als eigen ondernemer sta je natuurlijk zelf aan het roer. We kijken als eerste naar jou: wat zijn je specifieke kwaliteiten en wat zijn je valkuilen? Past het bij je om niet meer voor een baas te werken?

Ondernemen

Het ondernemen zelf nemen we daarna onder de loep. Welke rechtsvormen zijn er? Wat zijn de voor- en nadelen en welke kies je? Hoe zit het met belastingen, verzekeringen, algemene voorwaarden en specifieke zaken als auteursrechten? Ook kijken we hoe je komt van een goed idee naar de eerste opdracht. Hoe kun je jezelf profileren en gevonden worden op het internet of social media? Wat zijn de do’s en don’ts bij acquisitie, hoe schrijf je een offerte en welke prijs vraag je? En hoe kun je succesvol netwerken?

Het idee

Tot slot gaan we dieper in op het idee waarmee jij je eigen bedrijf wilt gaan starten. Daarbij is aandacht voor marktonderzoek, je ondernemersplan, de naam van de onderneming, de huisstijl en je website. Ook leren we je jouw idee te pitchen voor je doelgroep.

Wil je meer informatie?

We geven je graag nog meer informatie over het starten van een eigen bedrijf en wat wij hierin voor je kunnen betekenen. Wil je meer weten? Vul dan het contactformulier in en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met een van onze ondernemerscoaches.

Neem contact op

Voornaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon (verplicht)Download de brochure

Zonder hyperlinks of filmpjes, maar wel overzichtelijk uiteengezet wat Media Movers voor jou kan betekenen.


Download de brochure

Aanmelden voor E-zine

* verplicht