Executive coaching

Executive coaching volgens TWOlogo two

De mediawereld is meer in beweging dan ooit. Wij bewegen ons dagelijks in die wereld en merken voortdurend hoe groot de impact van de huidige dynamiek is op de managers die op het juiste moment de juiste beslissing moeten nemen. We zien ook hoe groot de uitdaging is voor mensen die de stap zetten van middel- naar hoger management of van de werkvloer naar een leidinggevende functie. En we zien hoe complex het kan zijn om als leidinggevende je rol te pakken te midden van een stevige innovatie- of reorganisatiefase. Mediaprofessionals krijgen immers allemaal te maken met nieuwe business- modellen en met een behoefte aan nieuwe leiderschapscompetenties. Wij zijn ervan overtuigd dat veel managers in de mediasector enorm geholpen kunnen zijn bij een stevige coaching door iemand die weet hoe de media-wereld werkt.

Daarom bieden wij executive coaching voor leidinggevenden in de mediawereld aan. Wij zijn zelf specialisten en geen generalisten. Ook werken wij uitsluitend met coaches die een langdurige en grondige kennis hebben van het vakgebied. Coaches die zelf aan het roer hebben gestaan en die exact weten wat de trends en ontwikkelingen zijn in de branche.

We bieden een coachingstraject op maat aan, waarin twee lijnen essentieel zijn: de vakinhoudelijke competenties en de persoonlijke ontwikkeling. Voor beide krijgt de leidinggevende een eigen persoonlijke coach.

Wat bieden wij concreet?
Onze uitgangspunten: Samen met de leidinggevende ontwikkelen we een intensief programma, waarbij we zowel zijn persoonlijke als businessvragen aanpakken en oplossen. Dit alles in 10 gesprekken van gemiddeld 1 tot 1,5 uur verdeeld over 3 maanden of langer als hij dat wenst. In totaal krijgt de leidinggevende 20 uur coaching inclusief voorbereiding en nazorg. Afhankelijk van de wens en behoefte van de leidinggevende worden de 10 gesprekken meer persoonlijk dan wel vakinhoudelijk verdeeld.

Meer weten? Klik op de button hieronder en download onze brochure.

Neem contact op

Voornaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon (verplicht)Download de brochure

Zonder hyperlinks of filmpjes, maar wel overzichtelijk uiteengezet wat Media Movers voor jou kan betekenen.


Download de brochure

Aanmelden voor E-zine

* verplicht