Gratis loopbaanadvies 45-plusser

Vraag je je wel eens af:

  • of je nog goed zit op je huidige werkplek?
  • of je tot je pensioen bij je huidige organisatie wilt blijven?
  • of er daarbuiten ook mogelijkheden zijn waar je nog niet aan hebt gedacht?

Als je 45+ bent, kun je dan een kort en krachtig loopbaantraject volgen onder de naam ‘Ontwikkeladvies’. Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft er 17 miljoen voor beschikbaar gesteld en betaalt de trajecten à 600 euro. Loopbaanbureau Media Movers biedt voor dit bedrag twee mogelijkheden:

  1. Een Persoonlijke Arbeidsmarktanalyse met een van onze loopbaanadviseurs. In een diepte-interview van drie uur zetten we op een rij waar je goed in bent, waar je je het liefst verder in wilt ontwikkelen, wat binnen en buiten je huidige werk reële mogelijkheden zijn en hoe je verdere stappen kunt zetten. Samen kijk je ook of je je cv en je LinkedIn-profiel nog actueel zijn. Je krijgt een uitgebreid verslag met een analyse en aanbevelingen. Zo nodig geeft de loopbaanadviseur later nog feedback op je aangepaste profielen.
  2. Vier afspraken van een uur waarin je aan de slag gaat met je loopbaanvraag. In dit traject krijg je coaching, maar ook praktische tips. We sluiten af met een actieplan.

Voor meer informatie, kun je bellen of mailen met loopbaanadviseur Jolan Douwes van Media Movers, tel. 06-20362219 of jolan@media-movers.nu.

Meer info over de voorwaarden: https://www.xperthractueel.nl/duurzame-inzetbaarheid/vijf-vragen-over-het-gratis-ontwikkeladvies-voor-45-plussers/

Grijp snel deze kans, want de subsidieregeling is populair en op=op!

Neem contact op

Voornaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon (verplicht)Download de brochure

Zonder hyperlinks of filmpjes, maar wel overzichtelijk uiteengezet wat Media Movers voor jou kan betekenen.


Download de brochure

Aanmelden voor E-zine

* verplicht