Netwerken

Netwerken

Netwerken is tegenwoordig dé manier om werk of opdrachten te vinden. Maar hoe moet je dat doen? Hoe bouw je een netwerk op en hoe ga je het netwerken leuk vinden? In ons traject: “Working Smart Together” ga je je helemaal richten op het netwerken.

Wij helpen je om je netwerk in kaart te brengen en uit te breiden. Ook kijken we samen hoe je je netwerk het meest effectief kunt inzetten voor de doelstelling die jij voor jezelf hebt gezet.

We begeleiden je individueel, maar het draait in dit traject met name om samenwerking en netwerken. Je start met een individuele begeleiding van ongeveer in totaal 10 uur. Daarnaast maak je onderdeel uit van een Mastermind-groep van minimaal 8 en maximaal 10 personen met wie je 10 sessies hebt gedurende één jaar.

Daarnaast krijg je 5 gegarandeerde netwerkgesprekken en je volgt maandelijks onze webinars. Voor persoonlijke vragen heb je altijd een persoonlijke coach op de achtergrond die je door de persoonlijke belemmeringen begeleid. In dit traject heb je gedurende 10 maanden begeleiding. De webinars en Masterminds lopen door tot één jaar.

Meld je nu aan voor deze training door op deze link te klikken!

Neem contact op

Voornaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon (verplicht)Download de brochure

Zonder hyperlinks of filmpjes, maar wel overzichtelijk uiteengezet wat Media Movers voor jou kan betekenen.


Download de brochure

Aanmelden voor E-zine

* verplicht