Lars Timmermans

Media Movers is gegroeid: er zijn meer loopbaanadviseurs bijgekomen. Oprichter en eigenaar Lars Timmermans vertelt over zijn plannen voor Media Movers.

Wat ga je zelf doen nu je meer collega’s hebt?

Ik blijf doen wat ik al deed. Maar ik kan me ook meer toeleggen op het ondernemerschap. Als mensen voor zichzelf willen beginnen, kunnen ze bij mij terecht. Verder wil ik nog meer aanbieden waar mensen echt veel aan hebben. Ik zie outplacementbureaus steeds commerciëler worden. Ze helpen mensen een aantal keer en dan is het afgelopen. Wij blijven mensen steunen tot ze ander werk hebben en ver daarna. Ik houd mij bezig met continue vernieuwing. Kijk naar elke mogelijkheid om mensen nog sneller naar hun einddoel – een baan of werk als freelancer – te brengen. Alles wat maar denkbaar is, wil ik inzetten. Dit vergt continu leren voor ons team.

Wat wil je dan extra aanbieden?

Iedereen die bij ons aanklopt, heeft andere wensen. De één wil weten: wie ben ik en wat kan ik? De ander wil ondernemer worden. Weer een ander wil gebruikmaken van netwerken. Met de kennis en ervaring die wij nu in huis hebben, kunnen we meer op maat werken. Verder organiseren wij een paar keer per jaar netwerkbijeenkomsten voor de mensen die we begeleiden. Daar kunnen ze nuttige presentaties en workshops krijgen, maar ook ervaringen en frustraties met elkaar delen. Met Media Movers wil ik mensen elke dag het gevoel geven dat ze er niet alleen voor staan. Dat anderen in dezelfde omstandigheden verkeren en wij naar hen willen luisteren en meedenken.

Hoe zie jij de toekomst voor Media Movers?

Ik zou willen doorgroeien en meer bereik in verschillende regio’s willen krijgen. En ik zou mensen die door ons zijn begeleid, willen stimuleren om anderen te helpen. Volgens mij zijn zij de werkgevers van morgen. Laatst begeleidde ik iemand die driekwart jaar zonder werk zat. Op een gegeven moment vond hij een goede baan als bedrijfsleider. Toen daar een vacature kwam voor een administratief medewerkster belde hij mij als eerste. Hierdoor hebben we nog iemand blij kunnen maken. Mensen die buiten de media terechtkomen, kunnen elkaar dus ook aan werk helpen. Media Movers gaat daar een steeds belangrijkere rol in spelen.

  • Contactinformatie Lars

  • Lars Timmermans
  • Loopbaanadviseur
  • lars@media-movers.nl
  • 06-46 26 66 58

“Als een haai niet constant blijft bewegen, dan gaat hij dood. “

Lars.