Mirjam Kramer

Wat doe je voor werk bij Media Movers?

Loopbaancoaching en outplacement. Ik begeleid mensen naar een nieuwe uitdaging die bij hen past. Dat kan een nieuwe baan zijn of zelfstandig ondernemerschap. Om te beginnen onderzoek ik met mijn klanten de vragen: ‘Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?’ Ik stimuleer ze hun talenten in te zetten en een plan te maken. Vanuit het heden blikken we terug op het verleden en vervolgens richten we ons op de toekomst.

Wat is jouw toegevoegde waarde?

Ik heb werk- en levenservaring. Na een ontslag met wederzijds goedvinden heb ik een carrièreswitch gemaakt, maar ik weet hoe het is om in de WW te zitten en een onzekere toekomst te hebben. Toch heeft het me heel wat opgeleverd. Mede door die ervaring kan ik mij snel inleven in anderen.

Waarom kies je voor Media Movers?

Omdat het bedrijf dynamiek en energie uitstraalt. De persoonlijke betrokkenheid is groot, dat spreekt me ook erg aan. Net als de focus op media en uitgeverijen. Ik heb tien jaar lang diverse functies gehad in de uitgeverswereld en ik voel me daar nog altijd mee verbonden.

Waarom ben je overgestapt op coaching?

Mijn tweede dochter is ernstig ziek geboren. Daardoor werd mij een spiegel voorgehouden. Ook bleek ik mijn fulltimebaan als uitgever lastig te kunnen combineren met mijn privéleven, waardoor de balans zoek raakte. Door de leerzame én leuke gesprekken met een coach werd ik ervan bewust dat mijn interesse meer op dat gebied ligt. Ik heb daarna een gedegen opleiding gevolgd tot loopbaanadviseur en coach. Ik begeleid mensen om bij zichzelf te komen en hun eigen koers te bepalen. Dan komen ze in hun kracht en maken ze keuzes die energie opleveren.

Heb je een levensmotto?

Niets in het leven is vanzelfsprekend. In mijn leven heb ik ingrijpende dingen meegemaakt en die ervaringen hebben mij gevormd. Ik kon bij de pakken neerzitten, maar ook mijn verantwoordelijkheid nemen. Zo wil ik anderen ook een spiegel voorhouden. Het maakt niet uit welke keuzen je maakt, als je er maar achter staat. En als je er door voortschrijdend inzicht anders over denkt, stel je koers dan bij.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik ben bestuurslid van een serviceclub voor vrouwen. Verder sport ik graag om me te ontladen. Met mijn man en kinderen woon ik aan de rand van een prachtig nationaal park in Overijssel. We gaan vaak de natuur in of varen met onze boot. Veel buiten zijn met mijn gezin, daar geniet ik van.

  • Contactinformatie Mirjam

  • Mirjam Kramer
  • Loopbaanadviseur
  • mirjam@media-movers.nu
  • 06-20 29 59 98

“Zet je talenten in en maak een plan. “

Mirjam.