Bekijk hieronder ons trainingsaanbod

Werkstress de baas

In de media neemt de werkdruk toe. Dat kan leiden tot minder kwaliteit en plezier in je werk. Tijdens de workshop van Jacqueline Hermans, loopbaancoach en journalist, leer je omgaan met stress.

Lees meer >> 

Mastermind

Wil je focus aanbrengen in je zoektocht naar werk en je zelf vertrouwen vergroten. Wil je je daarnaast laten inspireren door anderen en je netwerk vergroten? Dan is Mastermind iets voor jou.
Lees meer >>

Workshop Freelancen iets voor jou?

Is freelancen iets voor jou? Of weet je dat nog niet? En wat komt er allemaal kijken bij freelancen?
In deze workshop heten we je welkom in de wereld van het freelancen. In grote lijnen bespreken we wat er allemaal op je pad kan komen.
Lees meer >>

Training Freelancen

Heb je besloten dat je wilt gaan freelancen, maar kun je nog wel wat hulp gebruiken in de opstartfase?  In deze training helpen we je bij het starten als ondernemer. Na deze training ben je gestart als ondernemer.
Lees meer >>

Workshop Netwerken

Netwerken is dé manier om aan werk of opdrachten te komen. Maar hoe wordt je een echte netwerker? Wij helpen je bij alle aspecten van het online en offline netwerken.
Lees meer >>

Toon je expertise

Hoe zet je jezelf professioneler op de kaart? Tijdens de workshop van Gisèle Noordzij en Jolan Douwes, beiden experts op hun vakgebied, leer je jezelf sterker te presenteren.
Lees meer >>