Voor werkgevers

Dé specialist voor loopbaanbegeleiding en outplacement voor mediaprofessionals!

Media Movers is het enige bureau voor outplacement en loopbaancoaching dat zich specifiek richt op de Nederlandse uitgeverij- en mediasector. Wij begeleiden iedereen die binnen een omroep of uitgeverij werkt naar een nieuwe uitdaging binnen (20%) of buiten (80%) de mediasector.

Onze programma’s

Ben je op zoek naar een partij die voor jouw medewerkers de loopbaanbegeleiding kan verzorgen? Of sta je vlak voor een reorganisatie en wil je je medewerkers een outplacementtraject aanbieden? Kijk dan naar ons aanbod op het gebied van werk-naar-werk en van werk-naar-ondernemerschap.

Naast bovenstaande trajecten, die primair zijn gericht op het zoeken naar een nieuwe baan of het opstarten van een onderneming, bieden we ook tal van diensten aan die gericht zijn op de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers. Klik op de links hieronder om ons aanbod te bekijken.

Meer dan alleen loopbaanbegeleiding

Naast loopbaanbegeleiding kan Media Movers je helpen als je een tekort aan hr-capaciteit hebt of extra ondersteuning kunt gebruiken voor specifieke hr-vragen. Je kan bij ons terecht voor tijdelijke HR-ondersteuning. Onze hr-adviseurs kennen de media, en zijn daardoor snel inzetbaar.  Wil je hierover meer informatie, neem dan contact met ons op of kijk op www.media-movers.nl/hropmaat

Neem contact op

Voornaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon (verplicht)Download de brochure

Zonder hyperlinks of filmpjes, maar wel overzichtelijk uiteengezet wat Media Movers voor jou kan betekenen.


Download de brochure