Workshop Netwerken werkt wel!

Een groot deel van de banen die beschikbaar komen, vind je niet terug op vacaturesites of in de krant. Vaak staan ze zelfs niet op de website van het desbetreffende bedrijf. Ze zijn al ingevuld door iemand uit het netwerk van het bedrijf of van de medewerker.
Naast het zoeken van een nieuwe baan of opdracht, is het beschikbaar hebben van een levendig netwerk ook in andere (werkgerelateerde) zinvol.
In deze workshop leer je om je bestaande netwerk te herwaarderen en te activeren, helpen we je met tips om je netwerk uit te bouwen en geven we je adviezen hoe je je netwerk optimaal kunt inzetten. Niet alleen bij het zoeken naar een baan of opdracht, maar altijd.
We gaan aan de slag met:
  • Waarom zou je gaan netwerken?
  • Hoe bereid je je voor op netwerken?
  • Welke boodschap wil je overbrengen?
  • Hoe bereid je je voor op netwerken?
  • Welke manier van netwerken past het best bij je  en wat heb je zomaar te geven?
  • Wat heb ik zomaar te geven?
Als de workshop is afgerond heb je een helder beeld over jouw manier van netwerken. Je voelt je relaxed en hebt vertrouwen in jezelf en de manier waarop jij je netwerk benadert. Hierdoor wordt netwerken een positieve activiteit wordt waarvan je energie krijgt en die je gaat opleveren wat je voor ogen hebt!

Wil je meedoen?

Schrijf je dan in via onderstaande knop.
Wanneer:  woensdag 16 november OF dinsdag 13 december
Tijd:             09.30-12.00 uur
Waar:         Utrecht, Hooghiemstraplein 51
Trainer:     Jannemarie den Toom
Kosten:      €150,- excl. btw

Neem contact op

Voornaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Ja, ik wil meedoen

Referenties

‘Doelgericht mijn eigen verhaal vertellen’

‘Na de workshop Netwerken Werkt Wel! had ik ’ s middags een netwerkgesprek. Hierdoor kon ik meteen de tools uit de workshop inzetten. Het lukte mij tijdens dit gesprek heel goed om mijn persoonlijke verhaal en visie duidelijk te maken omdat ik goed had nagedacht over het doel van het gesprek. Mijn gesprekspartner werd erg enthousiast van wat ik te bieden heb. Doelgericht mijn eigen verhaal vertellen heb ik in de workshop geleerd. Het wierp dus meteen z’n vruchten af!’ 

Jan-Pieter Tuininga, Dreamteambuilder


Veel dank voor de training vanmiddag. mijn casus van de onwillige directeur van uitgeverij X was inderdaad een mooie kapstok. ik heb er goede nota van genomen! Inderdaad, ik moet het opengooien. Metacommunicatie inzetten. Nog 1 poging. 

Nogmaals, ik vond dat het zorgvuldig is gedaan en de visie duidelijk naar voren kwam. Veel stof tot nadenken. Sleutelwoorden: eerlijkheid, openheid, de warmte opzoeken, flirten. Veel dank daarvoor. 


De workshop Netwerken is erg leerzaam. Door goed na jezelf te kijken en je af te vragen wat echt voor jezelf belangrijk is leer je op een andere manier netwerken. Deze methode is goed toepasbaar in de praktijk. Hartelijk dank voor de gezellige en leerzame workshop. 

Judith en Sharon